Jaws-lista --

 

Jaws-lista listáról

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) Jaws-lista archívumot . (Az aktuális archívum csak a lista tagjai számára érhető el.)

Jaws-lista lista használata
Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd hozzászólásodat: jaws-lista@infoalap.eu.

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) Jaws-lista listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) Jaws-lista listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést kapsz, nehogy mások tudtod nélkül felírhassanak. Megerősítésed után feliratkozásod azonban csak a lista szerkesztőjének jóváhagyásával válik teljessé. A szerkesztő döntéséről e-mailben értesítünk. A lista továbbá egy rejtett lista, a tagok listája csakis a lista adminisztrátora számára érhető el.

Feliratkozás előtt kérlek, olvasd el a listaszerver szabályzatát és illemtanát! Csak abban az esetben iratkozz fel a listára, ha a levelező lista szabályzatát és illemtanát elfogadod és önmagadra érvényesnek tekinted!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat. Havonta egyszer a jelszavad emlékeztetőül e-mailben elküldésre kerül.
  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni?  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen
Jaws-lista lista tagjai
(A tagok listája csak a lista adminisztrátora számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a admin címedet és a jelszavadat:

Admin cím: Jelszó   

Jaws-lista listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


Jaws-lista listát működteti: jaws-lista-owner at infoalap.eu
Jaws-lista adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
infoalap.eu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.39
Python Powered GNU's Not Unix